Sposób przygotowania:
Naleśniki z serem
W misce roztrzepujemy jajko z mlekiem, dodajemy mąkę i cukier. Wszystko mieszamy na gładką masę. Na patelni rozgrzewamy olej i nalewamy małą chochelka ciasto. Smażymy naleśniki z obydwu stron, aż będą złociste. Do osobne miski wkładamy biały ser, żółtka i wsypujemy cukier waniliowy, dokładnie mieszamy mikserem. Smarujemy naleśniki nadzieniem i zwijamy w ruloniki. Polewamy śmietaną i posypujemy cukrem pudrem
Gość
Gość
judyta
judyta
Borubar
Wlasnie zrobilem te naleśniki i podjadam o polnocy i na rano zostanie :)
Gość
Gość
Gość
Gość
Gość
Gość
Gość
Gość
Gość
aaaaaaaaa są jeszcze naleśniki francuskie do składników dodajemy zółtka a z białek ubijamy piane i łaczymy z reszta te nalesniczki smazymy od razu pozdrawiam
Gość
ptychu
Gość
Gość
msewka
Al Kharid
Lala
sledzionkaa
monia25