Sposób przygotowania:
Naleśniki z serem pieczarkami i parowką
Pól kg. pieczarek pokroić drobno o obgotować ok. 45 min. Odlać wodę i dodać pokrojoną drobniutko cebulę, margarynę. Podsmażyć.
Ser zetrzeć na gróbych oczkach. Parówki poprzecinać na pół. Na połowę naleśnika daj łyżkę pieczarek, posyp serem i połóż parówkę. Zwiń w rulonik. Przed jedzeniem podsmaż na patelni ....
Ja osobiście wkładam do piekarnika i całość zasypujęjeszcze serem :)
Ser zetrzeć na gróbych oczkach. Parówki poprzecinać na pół. Na połowę naleśnika daj łyżkę pieczarek, posyp serem i połóż parówkę. Zwiń w rulonik. Przed jedzeniem podsmaż na patelni ....
Ja osobiście wkładam do piekarnika i całość zasypujęjeszcze serem :)
msewka