Sposób przygotowania:
Naleśniki z twarogiem i musem dżemowymETAP 1:
![Naleśniki z twarogiem i musem dżemowym Naleśniki z twarogiem i musem dżemowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/nalesniki-z-twarogiem-i-musem-dzemowym-538390.jpg)
Mąkę, cukier puder, sól, jajka, olej, mleko, szklanka wody gazowanej - jeśli trzeba to dolać więcej wody aby ciasto było dość płynne, dobrze mikserem wymieszać i odstawić na 40 minut.
Patelnię naleśnikarkę 22 cm raz posmarować trochę olejem, na bardzo gorącej smażyć cienkie, złociste naleśniki.
ETAP 2:
![Naleśniki z twarogiem i musem dżemowym Naleśniki z twarogiem i musem dżemowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/nalesniki-z-twarogiem-i-musem-dzemowym-538392.jpg)
Dżem blenderem zmiksować z gorącą wodą na mus, wystudzić.
Twaróg śmietankowy widelcem wymieszać ze śmietaną, pudrem cukrem, wanilinowym cukrem.
ETAP 3:
![Naleśniki z twarogiem i musem dżemowym Naleśniki z twarogiem i musem dżemowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/nalesniki-z-twarogiem-i-musem-dzemowym-538395.jpg)
Smarować twarogiem naleśniki, zawijać w rulony, przed jedzeniem polać musem dżemowym.