Sposób przygotowania:
Naleśniki ze szparagami i kozim serem
Z mleka, mąki, jajka i oleju przygotuj ciasto na naleśniki, na natłuszczoną i rozgrzaną patelnię wylej porcję ciasta i dokładnie je rozprowadź, gotowe naleśniki odstaw do ostygnięcia.
Do koziego serka dodaj posiekany koperek i szczypiorek oraz grubo mielony pieprz, całość dopraw solą. Na każdym naleśniku rozsmaruj porcję koziego sera i wyłóż kawałki wcześniej ugotowanych szparagów, wszystko razem złóż do środka nadając naleśnikowi kwadratowy kształt, gotowe naleśniki można podawać na ciepło lub na zimno.
Do koziego serka dodaj posiekany koperek i szczypiorek oraz grubo mielony pieprz, całość dopraw solą. Na każdym naleśniku rozsmaruj porcję koziego sera i wyłóż kawałki wcześniej ugotowanych szparagów, wszystko razem złóż do środka nadając naleśnikowi kwadratowy kształt, gotowe naleśniki można podawać na ciepło lub na zimno.