Sposób przygotowania:
Naleśnikowa przekąska
Składniki na ciasto miksujemy na gładką puszystą masę. Z uzyskanej masy smażymy na rozgrzanym oleju nie za grube naleśniki.
Każdy naleśnik smarujemy serkiem puszysty smak,nakładamy plasterek szynki oraz plasterek sera żółtego i ponownie szynka i ser.
Zwijamy ciasno w rulon i kroimy pod skosem na kawałki o grubości 1,5 - 2 cm.
Takie naleśniki możemy podać na śniadanie, obiad, a nawet kolacje.
Równie dobrze można je podać jako smaczną przekąskę naleśnikową.
Każdy naleśnik smarujemy serkiem puszysty smak,nakładamy plasterek szynki oraz plasterek sera żółtego i ponownie szynka i ser.
Zwijamy ciasno w rulon i kroimy pod skosem na kawałki o grubości 1,5 - 2 cm.
Takie naleśniki możemy podać na śniadanie, obiad, a nawet kolacje.
Równie dobrze można je podać jako smaczną przekąskę naleśnikową.
gusia1000