Sposób przygotowania:
Obsmażane naleśniki z bigosem : )
Pieczarki dokładnie myjemy (jeśli ktoś woli, można je oczywiście obrać) i kroimy w dość drobną kostkę. W rondelku rozpuszczamy łyżkę masła roślinnego, dodajemy pieczarki. Solimy i pieprzymy do smaku. Grzyby podsmażamy przez kilka minut, do momentu aż część płynu odparuje. Do pieczarek dodajemy bigos. Całość, często mieszając, smażymy przez 5 - 7 minut na średnim ogniu. Na każdy naleśnik (przygotowany tak jak w przepisie https://gotujmy.pl/nalesniki-z-bananem--,przepisy,147069.html) nakładamy porcję farszu- około 2, 3 łyżki. Naleśniki składamy w rożki. Smażymy z obu stron, na mocno rozgrzanym maśle (lub oleju) do momentu aż naleśniki delikatnie się zarumienią. Smacznego :))