zbysiowa

zbysiowa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 725]

Książka Kucharska: Fasolka po bretońsku na różne sposoby

Odchudzona fasolka po bretońsku

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 7

Pyszna fasolka dla dbających o linię.

Odchudzona fasolka po bretońsku

Składniki:

Odchudzona fasolka po bretońsku

 

 

Sposób przygotowania:

Odchudzona fasolka po bretońsku
Fasolę namoczyć w zimnej wodzie, odstawić na noc( 12 godz.) Po tym czasie, wstawić do gotowania, jak zawrze dodać przyprawy( ziele ang. liście i czosnek( przeciśnięty) koncentrat pomidorowy oraz włoszczyznę. Gotować do miękkości fasoli. Jak fasolka jest już w miarę miękka, dodać pokrojone mięso z kurczaka ( bez skóry), kostki warzywne, musztardę i doprawić do smaku. Pogotować jeszcze 15 minut. Dodać posiekaną natkę pietruszki, gotowe:) Smaczne i mało kaloryczne:)