Sposób przygotowania:
Okoń z brokułami
Orzeszki piniowe zrumienić na teflonowej patelni, przełożyć na talerzyk. Brokuły umyć, oczyścić, podzielić na małe różyczki. Gotować 8-10 minut w osolonej wodzie.
Rybę umyć, osuszyć, posolić. Czosnek obrać, posiekać. Olej rozgrzać na teflonowej patelni, podsmażyć na nim czosnek na małym ogniu, dodać rybę, smażyć 4-5 minut z każdej strony.
Brokuły osączyć, dodać do nich masełko ziołowe i orzeszki piniowe. Podawać z usmażoną ryba.
Rybę umyć, osuszyć, posolić. Czosnek obrać, posiekać. Olej rozgrzać na teflonowej patelni, podsmażyć na nim czosnek na małym ogniu, dodać rybę, smażyć 4-5 minut z każdej strony.
Brokuły osączyć, dodać do nich masełko ziołowe i orzeszki piniowe. Podawać z usmażoną ryba.