Sposób przygotowania:
Orzeszki z mięsa mielonego w sosie Tao
Grzyby namoczyć naokoło2godziny Do mięsa mielonego dodać jaja,odciśnięta namoczoną uprzednio w mleku bułkę kajzerkę.podsmażoną na złoty kolor pokrojoną drobno cebulkę sól i pieprz. dobrze masę wyrobić kłaść łyżką stołową jak kluski kładzione na rozgrzany olej usmażyć. ugotować grzyby w tej samej wodzie w której się moczyły odcedzić,drobno pokroić Do wywaru grzybowego dodać sos sojowy Tao Tao i pokrojone grzyby. z mąki na patelni zrobić zasmażkę dodać trochę gorącego wywaru roztrzepać dobrze i całość wlać do wywaru .gdy sos za gęsty dolać troszkę wody doprawić do smaku solą i pieprzem ale z umiarem bo sam sos Tao jest dość pikantnyryż ugotować na sypko całość ułożyć na półmisku udekorować.SMACZNEGO