Sposób przygotowania:
Owoce morza dla Węża morskiego
Makaron ryżowy Tao-Tao przygotować wg opisu na opakowaniu.
Na rozgrzaną patelnie wrzucić masło i trochę oliwy z oliwek, dodać owoce morza. Kiedy już owocem morzą będą miękkie wgnieść 2 ząbki czosnku, dodać przyprawy i poszarpane listki bazylii, a następnie wlać śmietanę. Do naczynia żaroodpornego, na dnie wlać trochę sosu ze śmietany i owoców morza, na to wyłożyć makaron i resztę sosu, posypać startym żółtym serem. Zapiec w piekarniku.
Na rozgrzaną patelnie wrzucić masło i trochę oliwy z oliwek, dodać owoce morza. Kiedy już owocem morzą będą miękkie wgnieść 2 ząbki czosnku, dodać przyprawy i poszarpane listki bazylii, a następnie wlać śmietanę. Do naczynia żaroodpornego, na dnie wlać trochę sosu ze śmietany i owoców morza, na to wyłożyć makaron i resztę sosu, posypać startym żółtym serem. Zapiec w piekarniku.