Sposób przygotowania:
Pałki kurczaka w ketchupie z miodem
Pałki kurczaka myjemy i osuszamy.
Ketchup mieszamy z miodem i przyprawami.
Łączymy sos z pałkami, odstawiamy na 1 godzinę do lodówki.
Następnie wykładamy na blaszkę piekarnikową i pieczemy około 40-45 minut w 180 stopniach.
Na koniec pieczenia ustawiamy piekarnik wyżej około 200-220 stopni i pieczemy 5 minut do zrumienienia skórki.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
Ketchup mieszamy z miodem i przyprawami.
Łączymy sos z pałkami, odstawiamy na 1 godzinę do lodówki.
Następnie wykładamy na blaszkę piekarnikową i pieczemy około 40-45 minut w 180 stopniach.
Na koniec pieczenia ustawiamy piekarnik wyżej około 200-220 stopni i pieczemy 5 minut do zrumienienia skórki.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
BozenaMatuszczyk
gosiapiotrek23
;)