Sposób przygotowania:
Panga cebulowo czosnkowa
Rozmrożoną pangę umyć i osuszyć.
Pokroić na kawałki i każdy posypać marynatą, solą i pieprzem.
Odstawić na 30 minut.
W tym czasie obrać cebulę, pokroić w piórka i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju.
Czosnek obrać i posiekać.
Koncentrat wymieszać z wodą i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Po upływie 30 minut każdy kawałek obtoczyć w mące i podsmażyć na oleju ( ale nie usmażyć ).
W rondelku ułożyć 1/2 cebuli na nią ułożyć 1/2 ryby, następnie posypać 1/2 czosnku.
Znowu położyć cebulę, rybę i czosnek.
To wszystko polać koncentratem wymieszanym z wodą.
Rondelek przykryć pokrywką i dusić rybę na małym ogniu około 15 minut.
Rybę podawać na zimno.
Pokroić na kawałki i każdy posypać marynatą, solą i pieprzem.
Odstawić na 30 minut.
W tym czasie obrać cebulę, pokroić w piórka i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju.
Czosnek obrać i posiekać.
Koncentrat wymieszać z wodą i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Po upływie 30 minut każdy kawałek obtoczyć w mące i podsmażyć na oleju ( ale nie usmażyć ).
W rondelku ułożyć 1/2 cebuli na nią ułożyć 1/2 ryby, następnie posypać 1/2 czosnku.
Znowu położyć cebulę, rybę i czosnek.
To wszystko polać koncentratem wymieszanym z wodą.
Rondelek przykryć pokrywką i dusić rybę na małym ogniu około 15 minut.
Rybę podawać na zimno.