Sposób przygotowania:
Panga w warzywach
Filet pokroić na kawałki i obsypać tymiankiem i Vegetą. Pozostawić w takiej postaci na jeden dzień.
Kolejny dzień:
Zalewa:
woda, ketchup, ocet, koncentrat, cukier, olej- zagotować.
Warzywa:
ogórki pokroić w kostkę, cebule obrać i pokroić w kostkę, paprykę umyć, wypróżnić i pokroić w kostkę, groszek odcedzić- wszystko razem wymieszać.
Ciasto naleśnikowe:
mąka, pieprz, Vegeta, jaja, olej- Zmiksować.
Filet moczyć w cieście i smażyć. Warzywa wymieszać z zalewą. Usmażone kawałki filetu układać na przemian z zalewą.
Kolejny dzień:
Zalewa:
woda, ketchup, ocet, koncentrat, cukier, olej- zagotować.
Warzywa:
ogórki pokroić w kostkę, cebule obrać i pokroić w kostkę, paprykę umyć, wypróżnić i pokroić w kostkę, groszek odcedzić- wszystko razem wymieszać.
Ciasto naleśnikowe:
mąka, pieprz, Vegeta, jaja, olej- Zmiksować.
Filet moczyć w cieście i smażyć. Warzywa wymieszać z zalewą. Usmażone kawałki filetu układać na przemian z zalewą.