eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Panga z patelni grillowej Eli

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 9

Dietetyczna rybka pieczona bez tłuszczu.

Panga z patelni grillowej Eli

Składniki:

Panga z patelni grillowej Eli

 

  • 3 filety pangi
  • Marynata:
  • 1 cytryna-sok
  • 2 łyżki oleju
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • 1 łyżeczka czosnku granulowanego
  • sól,pieprz

 

  • olej do posmarowania patelni grillowej

Sposób przygotowania:

Panga z patelni grillowej Eli
Umyte i osuszone papierowym ręcznikiem filety pokroić na mniejsze kawałki.Składniki marynaty dokładnie połączyć.Rybę posmarować marynatą i włożyć do lodówki na kilka godzin.Patelnię grillową posmarować olejem.Na rozgrzanej patelni smażyć rybę z obu stron.Smacznego!

Ja podałam rybę z sosem korniszonowym(przepis w mojej galerii).

Tagi:

marynaty panga