Sposób przygotowania:
Panga z ryżem i brokułami
Ryż gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem kilka kropli oleju.
Paprykę myjemy i usuwamy gniazda nasion następnie kroimy w kostkę, cebulę obieramy i również kroimy w kostkę.
Gotujemy brokuły.
Odcedzamy ryż i wrzucamy go na rozgrzaną patelnie dodając pokrojoną paprykę i cebulę. Smażymy około 5 minut.
Ugotowane brokuły podsmażamy na maśle.
Rybę solimy i pieprzymy z obydwu stron następnie obtaczamy w mące i kładziemy na rozgrzana patelnię.
Smacznego!
Paprykę myjemy i usuwamy gniazda nasion następnie kroimy w kostkę, cebulę obieramy i również kroimy w kostkę.
Gotujemy brokuły.
Odcedzamy ryż i wrzucamy go na rozgrzaną patelnie dodając pokrojoną paprykę i cebulę. Smażymy około 5 minut.
Ugotowane brokuły podsmażamy na maśle.
Rybę solimy i pieprzymy z obydwu stron następnie obtaczamy w mące i kładziemy na rozgrzana patelnię.
Smacznego!
Barbara Malafouris