Sposób przygotowania:
Papaja w tilapii
Filety oczyścić z łusek, umyć i osuszyć. Następnie natrzeć solą, pieprzem i odrobiną curry. Limonkę przekroić na pół i jedną częścią skropić filety i odstawić je do lodówki. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i przekroić na cztery paski. Papaję obrać ze skóry, usunąć pestki (odłożyć je) pokroić w długie paski o szerokości 2 cm. Filety odsączyć i na każdy filet w poprzek nałożyć paprykę i papaję. Zawinąć filet i spiąć wykałaczką. Resztę papai drobno posiekać. Na rozgrzanej patelni rozpuścić masło i smażyć z obu stron 6 minut pod przykryciem. Wyjąć roladki a do pozostałego masła dodać miód,posiekany miąższ papai, pestki papai oraz sok z drugiej połówki limonki. Razem wszystko dobrze wymieszać i chwilę pogotować. Takim sosem polać na talerzu roladki rybne podane z tagliatelle.