Opaska

Opaska

Kuchcik
[Przepisów: 1]

Pasta jajeczna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pyszna pasta jajeczna, zdrowa, szybka i łatwa w przyrządzeniu...a jakże smaczna ;)

Pasta jajeczna

Składniki:

Pasta jajeczna

 

  • Jajka
  • szczypiorek
  • serek biały (może być homogenizowany lub topiony)
  • sól,pieprz (według uznania można nie dodawać)
  • natka pietruszki, i pomidory (do dekoracji)

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna
Jaja ugotować na twardo, szczypiorek drobno posiekać. Następnie jajka rozgnieść na (papkę) lub pokroić w drobną kosteczkę, dodać kilka łyżek serka (jeśli jest topiony to najlepiej cały mały bloczek), dodać szczypiorek, przyprawy i wymieszać. Smacznego ;)