MARIA66

MARIA66

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 509]

Pasta jajeczna z rzodkiewką i ogórkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Smaczna pasta serowo- jajeczna z nutką ostrości, dzięki rzodkiewce i ogórkom.

Pasta jajeczna z rzodkiewką i ogórkiem

Składniki:

Pasta jajeczna z rzodkiewką i ogórkiem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna z rzodkiewką i ogórkiem
Jajka myjemy i gotujemy na twardo.Ser wkładamy do blendera i miksujemy ze śmietaną przez 5 minut na krem.Przekładamy go do miski , dodajemy soli i pieprzu i mieszamy.Ogórki ścieramy na tarce o dużych oczkach i wkładamy na durszlak do odsączenia.Umyte rzodkiewki i ugotowane jajka ścieramy na tarce o grubych oczkach,dodajemy do sera.Odsączone ogórki wkładamy też do masy serowej.Szczypiorek kroimy drobno i dodajemy do miski, wszystko dokładnie mieszamy i smarujemy pieczywo.