Sposób przygotowania:
Pasta łososiowa z suszonymi pomidorami.
Pomidory suszone wyjąć i osączyć z oliwy i posiekać drobno,a łososia pokroić na małe kawałeczki.Cebulki umyć,osuszyć i pokroić
wraz z zielonymi częściami na talarki.Koperek umyć,strzepnąć,osu-
-szyć,oberwać z gałązek,posiekać drobno.Twarożek wymieszać z miodem i musztardą,dodać posiekane pomidory suszone i kawałki łososia oraz siekane dymki i koperek.Pastę doprawić pieprzem.Na
-pełnić naczynie pastą,przykryć i wstawić na pół godziny do lodówki.Podawać na zimno z żytnim pieczywem lub razowymi bułeczkami.
wraz z zielonymi częściami na talarki.Koperek umyć,strzepnąć,osu-
-szyć,oberwać z gałązek,posiekać drobno.Twarożek wymieszać z miodem i musztardą,dodać posiekane pomidory suszone i kawałki łososia oraz siekane dymki i koperek.Pastę doprawić pieprzem.Na
-pełnić naczynie pastą,przykryć i wstawić na pół godziny do lodówki.Podawać na zimno z żytnim pieczywem lub razowymi bułeczkami.