Sposób przygotowania:
Pasta po meksykańsku na ostro.
Kukurydzę osączyć na sitku oraz zmiksować wraz z twarożkiem
oraz doprawić przyprawą meksykańską i posiekaną chilli.Ananasa
wyjąć z puszki,osączyć na sitku i pokroić na kawałeczki,szynkę
rozdrobnić ręcznie lub rozdrabniarką i wymieszać z ananasem,dod-
-ać do kremu kukurydzianego,posolić,posypać pieprzem czarnym mielonym,dosmaczyć przyprawą meksykańską lub chilli.Przełożyć do niewielkiej miski,przykryć i wstawić do lodówki.Podawać na zimno z tacos lub chipsami tortillas.
oraz doprawić przyprawą meksykańską i posiekaną chilli.Ananasa
wyjąć z puszki,osączyć na sitku i pokroić na kawałeczki,szynkę
rozdrobnić ręcznie lub rozdrabniarką i wymieszać z ananasem,dod-
-ać do kremu kukurydzianego,posolić,posypać pieprzem czarnym mielonym,dosmaczyć przyprawą meksykańską lub chilli.Przełożyć do niewielkiej miski,przykryć i wstawić do lodówki.Podawać na zimno z tacos lub chipsami tortillas.