Sposób przygotowania:
Kotlety schabowe podane na sposób meksykański
Mięso lekko rozbijamy. Opruszamy przyprawą meksykańską z każdej strony. Krótko rumienimy na patelni. Wkładamy do garnka. Do mięsa dodajemy pokrojoną w piórka i zeszkloną na patelni cebulę. Zalewamy bulionem. Dusimy przez ok. 30 minut.
Dodajemy paprykę (paseczki), ogórki (półplasterki), kukurydzę, fasolę, ananas (kawałki). Dodajemy koncentrat pomidorowy. Dolewamy sok z ananasa. Solimy i pieprzymy do smaku. Doprawiamy papryką. Dusimy przez 10-15 minut).
Dodajemy paprykę (paseczki), ogórki (półplasterki), kukurydzę, fasolę, ananas (kawałki). Dodajemy koncentrat pomidorowy. Dolewamy sok z ananasa. Solimy i pieprzymy do smaku. Doprawiamy papryką. Dusimy przez 10-15 minut).
Magdalena88
Pobitegarybarbary