Danusia19671

Danusia19671

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1432]

Pasta rybna do pieczywa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszna pasta do pieczywa z makreli

Pasta rybna do pieczywa Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pasta rybna do pieczywa

 

Sposób przygotowania:

Pasta rybna do pieczywa
Pyszna pasta do pieczywa z makreli .Z ryby usunąć ości, rozdrobnić na kawałki. Jajka włożyć do rondla,wlać wodę,gotować 10 minut na twardo. Następnie obrać jajka ze skorupek i bardzo drobno pokroić. Ogórki zetrzeć na tarce o drobnych otworach. Jajka,rybę,ogórki i masło wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wierzch pasty posypać koperkiem.
Pasta rybna do pieczywa
Ogórki korniszony zostały starte na drobnych oczkach
Pasta rybna do pieczywa
Jajka zostały ugotowane na twardo,obrane i pokrojone
Pasta rybna do pieczywa
Z ryby usunięto ości i rozdrobniono na kawałki