alicjab312

alicjab312

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 200]

Pasta z konserwy rybnej do chleba

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Bardzo prosta i szybka pasta

Pasta z konserwy rybnej do chleba

Składniki:

Pasta z konserwy rybnej do chleba

 

  • 1 puszka śledzia w pomidorach
  • 1 cebula
  • 2 korniszony
  • pieprz mielony
  • szczypiorek

 

Sposób przygotowania:

Pasta z konserwy rybnej do chleba
Wyjąć śledzia razem z sosem z puszki i rozetrzeć na pastę widelcem. Cebulę i korniszony pokroić bardzo drobno i zmieszać z pastą . Doprawić do smaku pieprzem .Posypać szczypiorkiem
Można też nakładać na chleb posmarowany masłem pasty i dopiero posypywać szczypiorkiem.