Natala1210

Natala1210

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 770]

Pasta z makreli

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Szybka,łatwa w przyrządzeniu i pyszna pasta rybna!

Pasta z makreli

Składniki:

Pasta z makreli

 

  • 25dag.wędzonej makreli,
  • 1 ser camembert,
  • 4 łyżki śmietany lub jogurtu naturalnego,
  • 1 łyżeczka soku z cytryny,
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku,
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli
Ser camembert obrać z zewnętrznej pleśni i dokładnie rozetrzeć z makrelą,dodać śmietanę lub jogurt naturalny,sok z cytryny,szczypiorek i słodką paprykę,wszystko starannie wymieszać.