ewelina.mn

ewelina.mn

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 663]

Pasta z makreli z marchwią

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszna i zdrowa pasta do chleba z rybą i marchewką.

Pasta z makreli z marchwią

Składniki:

Pasta z makreli z marchwią

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli z marchwią
Makrelę obieramy z ości, bardzo uważając aby nie pozostawić żadnych. Marchewki obieramy, gotujemy w lekko osolonej wodzie. Studzimy, obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach. Marchew mieszamy z kawałkami ryby, wszystko zgniatamy widelcem, dodajemy 2 płaskie łyżki miękkiego masła, wszystko mieszamy dokładnie, doprawiamy w razie potrzeby pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem. Smacznego!