Sposób przygotowania:
Pasta z młodym szczypiorkiem
Do miski wkładamy serki topione i dodajemy majonez, oraz miękkie masło. Przyprawiamy sporą ilością pieprzu i całość dokładnie rozgniatamy widelcem, jednocześnie mieszając.
Szczypiorek płuczemy i osuszamy, drobno kroimy i dorzucamy do miski. Jajka gotujemy na twardo, ostygnięte obieramy ze skorupek i kroimy w drobną kosteczkę, dorzucamy do miski.
Mega szczypiorkową pastę dokładnie mieszamy i smarujemy nią pieczywo. Podajemy z kawą zbożową do picia.
Szczypiorek płuczemy i osuszamy, drobno kroimy i dorzucamy do miski. Jajka gotujemy na twardo, ostygnięte obieramy ze skorupek i kroimy w drobną kosteczkę, dorzucamy do miski.
Mega szczypiorkową pastę dokładnie mieszamy i smarujemy nią pieczywo. Podajemy z kawą zbożową do picia.