alison

alison

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1210]

Pasta z ryżem i makrelą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Taki swój sposób na domowy paprykarz

Pasta z ryżem i makrelą

Składniki:

Pasta z ryżem i makrelą

 

  • 1 makrela wędzona
  • 1 mały słoiczek koncentratu pomidorowego
  • 20 dag białego ryżu
  • 5 ząbków czosnku
  • 1 mała cebula
  • przyprawa warzywna
  • przyprawa do ryb
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta z ryżem i makrelą
Ugotować ryż według przepisu na opakowaniu. Obrać czosnek i cebulę, rozetrzeć, zeszklić. Makrelę dokładnie oczyścić z ości i skóry. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą rozetrzeć. Przyprawić.