Sposób przygotowania:
Pasztet z cukini
Umytą cukinię,kroimy w drobną kostkę (można zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,ale wówczas należy wykroić środek),cebulę zeszklić na maśle,dodać cukinię i paprykę,przesmażyć i ostudzić. Twaróg zmiksować z żółtkami(z białek ubić pianę),połączyc z duszonymi warzywami,startym serem,tartą bułką i 4 łyżkami oleju,doprawić solą,pieprzem i szczyptą cząbru,połączyć z pianą z białek.Foremkę posmarować olejem i obsypać tartą bułką,przełożyć masę,piec w piekarniku nagrzanym do190* około 50-60 min.SMACZNEGO!
msewka
A.B.
Sarenka
A.B.
Pyza
Sarenka
diankus
zaraz spróbujemy robić ;))
A.B.
linka
A.B.
Nie dodajemy na końcu,sprawdziłam przepis i niestety nie napisałam,przepraszam za kłopot