Sposób przygotowania:
Pieczarki smażone z farszem
Pieczarki obieramy i wyłamujemy nóżki,drobno kroimy. Dusimy je na patelni na maśle. Studzimy.
Do mięsa mielonego dodajemy makaron i drobno pokrojoną cebulę. Wbijamy małe jajko i doprawiamy do smaku.
Pozostałe jajka wybijamy i roztrzepujemy z łyżką mleka albo wody (można dodać przyprawę kuchenną).
Pieczarki napełniamy przygotowanym mięsnym farszem i panierujemy w jaku i tartej bułce.
Smażymy na rozgrzanym oleju.
Do mięsa mielonego dodajemy makaron i drobno pokrojoną cebulę. Wbijamy małe jajko i doprawiamy do smaku.
Pozostałe jajka wybijamy i roztrzepujemy z łyżką mleka albo wody (można dodać przyprawę kuchenną).
Pieczarki napełniamy przygotowanym mięsnym farszem i panierujemy w jaku i tartej bułce.
Smażymy na rozgrzanym oleju.