lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Pieczarki zapiekane w tłuszczu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Bardzo smaczne można jeść bez niczego :)

Pieczarki zapiekane w tłuszczu

Składniki:

Pieczarki zapiekane w tłuszczu

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki zapiekane w tłuszczu
1 - Mielone mięsko doprawić sola i pieprzem dodać jajko
2- Pieczarki wyskubać ze środka a ogonki pokroić drobno i dodać do mięska mielonego
3- Wyrobić mięsko z farszem pieczarkowym jajkiem sola i pieprzem nakładać farsz do pieczarek
4- Teraz taka pieczarkę z farszem obtaczamy w jaku i bułce tartej smażymy w garnku na głębokim tłuszczu z dwóch stron na rumiany kolorek i odcedzamy smacznego