Sposób przygotowania:
Pieczarki zapiekane w tłuszczu
1 - Mielone mięsko doprawić sola i pieprzem dodać jajko
2- Pieczarki wyskubać ze środka a ogonki pokroić drobno i dodać do mięska mielonego
3- Wyrobić mięsko z farszem pieczarkowym jajkiem sola i pieprzem nakładać farsz do pieczarek
4- Teraz taka pieczarkę z farszem obtaczamy w jaku i bułce tartej smażymy w garnku na głębokim tłuszczu z dwóch stron na rumiany kolorek i odcedzamy smacznego
2- Pieczarki wyskubać ze środka a ogonki pokroić drobno i dodać do mięska mielonego
3- Wyrobić mięsko z farszem pieczarkowym jajkiem sola i pieprzem nakładać farsz do pieczarek
4- Teraz taka pieczarkę z farszem obtaczamy w jaku i bułce tartej smażymy w garnku na głębokim tłuszczu z dwóch stron na rumiany kolorek i odcedzamy smacznego