Sposób przygotowania:
Pieczarkowa
Pieczarki czyścimy, kroimy na mniejsze kawałki. Zalewamy litrą wody, dodajemy kostkę rosołową i gotujemy, aż grzyby będą miękkie.W tym czasie smażymy pokrojoną w kostke cebulę na złoto. Śmietanę rozkłócamy z mąką, dodajemy odrobinę wrzącej zupy i zabielamy danie. Mieszamy. Na koniec przyprawiamy wedle uznania i dodajemy usmażoną cebulkę. Podajemy.
MagdaMM
mika3008
trudno. mojej rodzinie smakuje. a Pani nie musi.
MagdaMM
A może to też zupa dietetyczna ?
mika3008
to akurat nie, ale nie wiem, co ty masz tu w ogóle do powiedzenia. dodaj kilka swoich przepisów i pokaż co potrafisz. i tyle w twoim temacie.
MagdaMM
Wyrażam swoje zdanie na temat Twojej ala zupy :) I tyle w temacie :)
endriudz
u mnie też się tak gotuje.