Sposób przygotowania:
Pieczen pieczrkowa MissAgi
Mieso miele przez maszynke,doprawiam sola,pieprzem,pieprzem ziolowym i mieszam z jajkiem.Wsadzam do lodowki i miedzyczasie dusze pieczarki ktore tez doprawiam delikatnie sola i pieprzem.Gotowe pieczarki odstawiam do wystygniecia.Po wystygnieciu pieczrek,wykladam mieso do malej brytfanki,robie wglebienie nastepnie na sam dol daje cebulke,polowe pieczarek,ukladam na dlugosc brytfanki ogorki konserwowe i wsypuje reszte pieczarek.Wszystko przyrywam pozostalym miesem.Piec 60 minut na 200 stopni.Ja podaje pieczen z sosem pieczeniowym ciemnym,ale mozna rowniez podac sosem czosnkowym.
MissAgi
ciamciaramcia
fajny i szybki pomysł na mielone, do ulubionych
Prządka
Mam wszystkie składniki, a teraz także pomysł na. Idę go urzeczywistnić.
Aha! i dodaję piątkę - zawsze średnia będzie trochę wyższa. Pozdrawiam!
Prządka