Sposób przygotowania:
Piernik kokosowy
MASA: mleko+masło+cukier zagotować do wrzątku, wsypać wiórki i chwilę gotować, ostudzić.
CIASTO: utrzeć żółtka z cukrem+margaryna+mąka+ proszek do pieczenia.Białka ubić na sztywno i dodać i dodać do masy, delikatnie wymieszać, wlać na blachę, włożyć do nagrzanego piekarnika, piec ok 45 minut (do 60 minut)
UWAGA: Najpierw wlać na blachę CIASTO a potem MASĘ i upiec. Polać polewą.
CIASTO: utrzeć żółtka z cukrem+margaryna+mąka+ proszek do pieczenia.Białka ubić na sztywno i dodać i dodać do masy, delikatnie wymieszać, wlać na blachę, włożyć do nagrzanego piekarnika, piec ok 45 minut (do 60 minut)
UWAGA: Najpierw wlać na blachę CIASTO a potem MASĘ i upiec. Polać polewą.