Sposób przygotowania:
Piernik ''Last Minute''
Do rondelka wrzucamy masło, miód, kakao, przyprawę do piernika.
Mieszamy do momentu połączenia się składników.
Odstawiamy z ognia, wbijamy jajka i wlewamy mleko, mieszamy rózgą.
Do drugiej miski wsypujemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sodę, mieszamy.
Następnie wlewamy zawartość rondla i dokładnie mieszamy.
Masę wlewamy do formy o wymiarach ok. 20 x 30 cm wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy 40-50 minut do suchego patyczka.
Wystudzone ciasto, polewamy rozpuszczoną czekoladą i posypujemy wiórkami kokosowymi.
Smacznego ;)
Mieszamy do momentu połączenia się składników.
Odstawiamy z ognia, wbijamy jajka i wlewamy mleko, mieszamy rózgą.
Do drugiej miski wsypujemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sodę, mieszamy.
Następnie wlewamy zawartość rondla i dokładnie mieszamy.
Masę wlewamy do formy o wymiarach ok. 20 x 30 cm wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy 40-50 minut do suchego patyczka.
Wystudzone ciasto, polewamy rozpuszczoną czekoladą i posypujemy wiórkami kokosowymi.
Smacznego ;)