lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Pierś w marynacie z knorra

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Smaczna soczysta pierś na każdą okazję

Pierś w marynacie z knorra Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pierś w marynacie z knorra

 

  • pierś podwójna
  • oliwa z oliwek 2 łyżki
  • kostka knorr z kury
  • pieczarki 600 gram
  • pora 1 sztuka

Sposób przygotowania:

Pierś w marynacie z knorra
1-Pieczarki dusimy i smażymy na oliwie pod koniec dodajmy porę pokroją w talarki doprawiamy do smaku 2- pierś przekroić na 4 kawałki 3- Do miseczki wlewamy oliwę z oliwek wkładamy kostkę knorra z kury ma się rozpuścić aby powstała marynata 4- Pierś pokrojona na 4 części obtaczamy w marynacie i smażymy z obu stron 5- Pierś wykładamy na talerz i dodajmy pieczarki
Pierś w marynacie z knorra
Potrzebne składniki do dania pierś nalepiej świeza
Pierś w marynacie z knorra
Pierś wykładamy na talerz usmażoną kroimy porę :):)