Sposób przygotowania:
Pierś z kurczaka
Umyj piersi z kurczaka.
Rozbij je tłuczkiem.
Przypraw solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka.
Następnie każda pierś namocz w rozmąconym jajku i obsyp je bułka tartą.
Ułóż piersi z kurczaka na patelni z rozgrzanym olejem.
Po usmażeniu ugotuj pieczarki w rondelku - dopraw solą i pieprze.
Nałóż ugotowane pieczarki na kotlety.
Posyp każdą pierś potartym żółtym serem.
Włóż piersi do lekko nagrzanego piernika żeby ser się rozpuścił.
Rozbij je tłuczkiem.
Przypraw solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka.
Następnie każda pierś namocz w rozmąconym jajku i obsyp je bułka tartą.
Ułóż piersi z kurczaka na patelni z rozgrzanym olejem.
Po usmażeniu ugotuj pieczarki w rondelku - dopraw solą i pieprze.
Nałóż ugotowane pieczarki na kotlety.
Posyp każdą pierś potartym żółtym serem.
Włóż piersi do lekko nagrzanego piernika żeby ser się rozpuścił.