Sposób przygotowania:
Piersi kurczaka & szynka konserwowa
Na samym początku marchewkę myjemy, obieramy i dopiero kroimy w kosteczkę.Następnie brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy na półtwardo.Potem piersi kurczaka oczyszczamy i rozbijamy je tłuczkiem. Wnet przyprawiamy vegetom, pieprzem,solą i czosnkiem, a na samym końcu nacieramy musztardą. Później na kawałkach mięsa układamy kolejno :natkę pietruszki, 2 łyżki masła, kawałki marchewki, kawałek brokuła, i starty na drobno żółty ser. I pod koniec kładziemy zwiniętą w rulon szynkę konserwową.Następnie rękaw do pieczenia tniemy na grube paski i zawiązujemy nimi kawałki mięsa tak aby szynka była w połowie na wierzchu.potem do brytfanny wkładamy,, różyczki". I teraz kładziemy kawałki margaryny pomiędzy mięsem.Na sam koniec pieczemy w piekarniku przez 1/2 godziny, w temperaturze ok. 180 stopni.