pioge7

pioge7

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 604]

Pischingery

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

bardzo dobre, dzieci takie pokochają

Pischingery Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pischingery

 

  • 1 paczka andrutów
  • 2 szklanki mleka
  • szklanka cukru
  • 2-3 łyżki kakao
  • kostka masła

Sposób przygotowania:

Pischingery
Mleko zagotować z masłem i cukrem, ostudzić. Wymieszać z kakao. Smarować andruty, nakładać jeden na drugi. Przycisnąć czymś ciężkim i włożyć do lodówki na 2 godziny. Podawać pokrojone najlepiej w prostokąty.
Pischingery
Rozsmarować polewę na andrutach
Pischingery
Dawać warstwami i przycisnąć
Pischingery
Pociąć na mniejsze kawałki