Sposób przygotowania:
Pita z kurczakiem i warzywami
Przyprawy wymieszać, filet pokroić w kostkę, posypać mieszanką przypraw, skropić olejem i sokiem z cytryny, dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki.
Następnie podsmażyć. Chlebki pita zrumienić na patelni, rozciąć, posmarować środek sosem czosnkowym.
Na spód włożyć posiekaną sałatę lodową. Następnie pokrojone w kostkę pomidory, ogórki i podsmażone mięso. Wierzch polać łyżką sosu.
Smacznego :)
Następnie podsmażyć. Chlebki pita zrumienić na patelni, rozciąć, posmarować środek sosem czosnkowym.
Na spód włożyć posiekaną sałatę lodową. Następnie pokrojone w kostkę pomidory, ogórki i podsmażone mięso. Wierzch polać łyżką sosu.
Smacznego :)