Sposób przygotowania:
Pizza resztkowa
Ciasto: Do miski wsypujemy mąkę, sól, cukier . Wlewamy olej. W miseczce rozrabiamy wodę z drożdżami. Przelewamy do mąki. Wszystko zagniatamy do uzyskania jednolitej masy. Odstawiamy w ciepłe miejsce na jakieś 30 minut (tak żeby ciasto wyrosło). Udko wędzone obieramy ze skóry i kroimy w kosteczkę. Pieczarki kroimy w plasterki. Cebule kroimy w półplasterki. Ser feta w kosteczkę. Ser żółty ścieramy na tarce. Gdy ciasto wyrośnie blat oprószamy mąką i dzielimy ciasto na dwie części. Z każdej formujemy placek lub kwadrat. Rozkładamy na blaszce, smarujemy keczupem, sypiemy oregano, układamy wędlinę, kurczaka wędzonego, pieczarki, czerwoną cebulę, ser feta. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 220*C na około 15-20 minut (zależy kto jaki lubi stopień chrupkości). Pod koniec posypujemy żółtym serem.