pycia9

pycia9

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 76]

Podgardle

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Podgardle wg mojego taty, jak ktoś lubi takie rzeczy, to on naprawdę poleca i mówi, że jest extra.

Podgardle Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Podgardle

 

Sposób przygotowania:

Podgardle
Serce i trzy nerki dokładne płuczemy i gotujemy w osolonej wodzie przez około 30-40 minut. Następnie wyciągamy i kroimy na kawałeczki. Wszystko dokładnie przyprawiamy pieprzem i jarzynką. Mój tato je wraz ze zsiadłym mlekiem, może być maślanka. Smacznego.
Podgardle
Bierzemy serce i trzy nerki i dokładnie płuczemy
Podgardle
Gotujemy w osolonej wodzie przez 30-40 minut
Podgardle
Następnie wyciągamy i kroimy na małe kawałeczki
Podgardle
Całość przyprawiamy pieprzem i jarzynką do smaku.

Tagi:

podgardle