Sposób przygotowania:
Podudzia z warzywami
Świeże podudzia opłukać, osuszyć ręcznikiem kuchennym, natrzeć przyprawą do kurczaka i schować do lodówki na 3 godziny.
Do misy urządzenia wlać 2 łyżki oleju, włożyć podudzia obsypane mąką i na programie podsmażanie z każdej strony podsmażać po 10 minut, dodać ziele angielskie i liście laurowe.
Następnie wsypać pokrojone w małą kostkę włoszczyznę, pieczarki i cebulę pokrojoną na kawałki, wymieszać drewnianą łyżką lub silikonową (nie porysować wnętrza miski) i podsmażać z 7 minut.
Następnie wlać wodę, wsypać sól, pieprz ziołowy, mielony czarny i jeszcze z 20 minut na programie duszenie, podawać z czym się lubi.
Do misy urządzenia wlać 2 łyżki oleju, włożyć podudzia obsypane mąką i na programie podsmażanie z każdej strony podsmażać po 10 minut, dodać ziele angielskie i liście laurowe.
Następnie wsypać pokrojone w małą kostkę włoszczyznę, pieczarki i cebulę pokrojoną na kawałki, wymieszać drewnianą łyżką lub silikonową (nie porysować wnętrza miski) i podsmażać z 7 minut.
Następnie wlać wodę, wsypać sól, pieprz ziołowy, mielony czarny i jeszcze z 20 minut na programie duszenie, podawać z czym się lubi.