Sposób przygotowania:
Polędwica z Haribo od Kurta SchelleraWarzywa – pora, selera, cebulę i marchewkę - siekamy w kostki i obsmażamy na patelni na oleju. Po kilku minutach przesmażone warzywa polewamy białym winem. Następnie, cały czas mieszając, powoli dodajemy śmietanę. Kawałki mięsa lekko ubijamy, tak żeby przybrały formę małych kotlecików. Układamy je na patelni, następnie przykrywamy warzywami i polewamy sosem. Smażymy przez około 10 minut. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. W międzyczasie pianki Haribo „Chamallows Barbecue” układamy na brytfance i wkładamy na 2 minuty do rozgrzanego piekarnika. Kiedy mięso jest już gotowe układamy je na talerzu, przykrywając pierzynką z warzyw. Całość posypujemy skórką otartą z cytryny. Obok układamy gorące pianki Haribo „Chamallows Barbecue”.