Sposób przygotowania:
Półmisek z kurczakiem Tao-Tao
1.Piersi z kurczaka,podzielić na kotleciki,rozbić tłuczkiem,a następnie obtoczyć w mące,w mieszance z jajek,musztardy i przyprawy,w bułce tartej i usmażyć na złoty kolor.Odstawić do wystygnięcia. 2.Sałatę opłukać,porwać na małe kawałki,jajko obrać i podzielić na ćwiartki,paprykę oczyścić i pokroić w paseczki,cebulę w półplasterki,kukurydzę osączyć z zalewy. 3.Na płaskim talerzu ułożyć sałatę,na niej cebulę,paprykę i jajko.Następnie ułożyć pokrojone w plasterki piersi z kurczaka,całość obsypać kukurydzą. 4.W zależności od tego jak ostre danie chcemy uzyskać całość polewamy połową lub całą buteleczką sosu Tao-Tao.Danie najlepiej odstawić w chłodne miejsce na ok. godzinę żeby składniki "przeżarły się"