Sposób przygotowania:
pomidorki faszerowane groszkiem
Ugotowane jajka obrać i pokroić w kostkę, to samo zrobić z szynką, porem, cebulą i bazylią.
Z umytych pomidorów ściąć czubki, następnie pomidorki wydrążyć,posolić wnętrze i pozostawić odwrócone na 15-20 minut. Farsz doprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem, połączyć z majonezem.
Faszerować pomidory przygotowaną sałatką. Najlepiej schłodzić przed podaniem,można udekorować bazylią lub kiełkami rzodkiewek.
Z umytych pomidorów ściąć czubki, następnie pomidorki wydrążyć,posolić wnętrze i pozostawić odwrócone na 15-20 minut. Farsz doprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem, połączyć z majonezem.
Faszerować pomidory przygotowaną sałatką. Najlepiej schłodzić przed podaniem,można udekorować bazylią lub kiełkami rzodkiewek.
msewka
sakura