Sposób przygotowania:
Pomidorowa z kukurydzą i ogórkiem.
Wstawić wodę w dużym garnku na wywar jarzynowy,włożyć pęk
włoszczyzny,rosołki warzywne,liść laurowy,ziela angielskiego.Got-
-ować niecałą godzinę,zrobić zawiesinę z wody i mąki,śmietanki
12% i doprawić maggi,pieprzem,solą.Dodać osączoną kukurydzę
z puszki oraz obranego,umytego i pokrojonego w kostkę ogórka
i rozlać zupę do talerzy.
włoszczyzny,rosołki warzywne,liść laurowy,ziela angielskiego.Got-
-ować niecałą godzinę,zrobić zawiesinę z wody i mąki,śmietanki
12% i doprawić maggi,pieprzem,solą.Dodać osączoną kukurydzę
z puszki oraz obranego,umytego i pokrojonego w kostkę ogórka
i rozlać zupę do talerzy.
Kamila123
marietta