lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Pomidorowa z wkładką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Pyszna zupka można za każdym razem dodać inny składnik i smak będzie już inny

Pomidorowa z wkładką Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Pomidorowa z wkładką

 

Sposób przygotowania:

Pomidorowa z wkładką
Do garnka wlewamy wodę 3 litry dodajemy warzywa umyte i pokrojone. Przyprawy ( pieprz listek laurowy , ziele angielskie) Doprowadzamy wrzenia dopiero wtedy wkładamy mięso gotujemy na małym gazie aby aby ( dobry sposób aby nam nie bulgotało tylko się gotowało w trakcie dodajemy zimną wódę mamy pewność ze rosół będzie klarowny) Dodajemy pomidory z puszki . gotujemy do rozgotowania Na koniec zabielamy kefirem .
Pomidorowa z wkładką
Na mięsie zupa zawsze jest smaczniesza niż na rosolkach