Sposób przygotowania:
Pomidorowa zupa na zimno
Przygotowanie:
Pomidory z puszki zmiksuj.Przelej do wazy.Paprykę oczyść,pokrój w kosteczkę.Obierz,posiekaj cebulę.Przygotowane składniki dodaj do pomidorów,przypraw Tabasco,solą,papryką,pieprzem.Ochładzaj w lodówce około 30 minut.
Bazylię drobno posiekaj.Utrzyj z twarożkiem.Przypraw pieprzem.Uformuj malutkie kuleczki,włóż do zupy.Podawaj z pieczywem.
Pomidory z puszki zmiksuj.Przelej do wazy.Paprykę oczyść,pokrój w kosteczkę.Obierz,posiekaj cebulę.Przygotowane składniki dodaj do pomidorów,przypraw Tabasco,solą,papryką,pieprzem.Ochładzaj w lodówce około 30 minut.
Bazylię drobno posiekaj.Utrzyj z twarożkiem.Przypraw pieprzem.Uformuj malutkie kuleczki,włóż do zupy.Podawaj z pieczywem.