aginaa

aginaa

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1085]

pomidorówka na kościach wołowych

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszna pomidorowka na wolowinie.

pomidorówka na kościach wołowych

Składniki:

pomidorówka na kościach wołowych

 

Sposób przygotowania:

pomidorówka na kościach wołowych
Wloszczyzne obieramy i mujemy pod zimna woda. Krojmy w slupki i gotujemy razem z kosciami wolowymi. Do zupy dodajemy cebule, liscie laurowe, ziele angielskie i ziarenka pieprzu. W czasie gotowania zdejmujemy szumowiny. Gdy mieso na kosiach nam sie ugotuje i bedzie miekkie, zdejmujemy je. Dodajemy kostkwe wolowa. Pomidory z puszki miksujemy z miesem wolowym i dodajemy do zupy. . Podajemy z ryzem.

Tagi:

ryż pomidory