Sposób przygotowania:
Potrawka z rosołu
Cebule kroję w kostkę, następnie podsmażam na oleju.
Dodaję obrane i rozdrobnione mięso z rosołu. U mnie pół kurczaka zagrodowego.
Wsypuję przyprawy i mieszam całość. Podlewam gorącą wodą i chwilkę razem gotuję.
Na koniec zagęszczam skrobią ( można mąką), zabielam śmietaną i posypuję natką pietruszki.
Podałam z makaronem.
Dodaję obrane i rozdrobnione mięso z rosołu. U mnie pół kurczaka zagrodowego.
Wsypuję przyprawy i mieszam całość. Podlewam gorącą wodą i chwilkę razem gotuję.
Na koniec zagęszczam skrobią ( można mąką), zabielam śmietaną i posypuję natką pietruszki.
Podałam z makaronem.
BozenaMatuszczyk
zbysiowa
Dziękuję :)
haniakson
zbysiowa
Miło mi Haniu :)